Metselwerken voor zelfstandigen en particulieren

Metselwerk houdt meer in dan zomaar een aantal stenen op mekaar plaatsen. Recht en correct metselen is een echte kunst die weinigen beheren.

Snelbouw en gevelstenen

Nieuwbouw of renovatie? Het zijn allemaal werken die behoren tot de specialiteiten van Bouwwerken Meulemans BVBA. Door de jarenlange ervaring kan hij zich met trots een specialist in de uitvoering van metselwerken regio Arendonk noemen.

Project op maat

Elk project is anders. Het budget, de materiaalkeuze, de uitvoeringsmethode, … zijn allemaal factoren die ook van uw project een unicum zullen maken. U laten bijstaan door een specialist om deze werken tot een goed eind te brengen is geen overbodige luxe. Kies daarom voor Bouwwerken Meulemans BVBA om al uw betonwerkenruwbouw en metselwerken regio Arendonk uit te voeren. Onderkeldering van uw woning en ruwbouwwerken door éénzelfde aannemer laten doen is een plusplunt!

Offerte en contact

Door de jarenlange ervaring heeft Frank Meulemans een vertrouwensrelatie opgebouwd met zijn vaste leveranciers. U kunt dan ook rekenen op professioneel advies en tips om uw project perfect te laten verlopen. Hebt u zelf een leverancier waarmee u samen wenst te werken, dan vormt dit uiteraard geen probleem. Neem gerust contact op voor een offerte of een afspraak.