Goed uitgevoerde ruwbouwwerken voor jarenlang, zorgeloos wonen

De ruwbouwwerken voor uw woning regio Arendonk zijn een cruciaal element in de bouwfase. Wanneer de ruwbouw namelijk niet goed geplaatst wordt, dan zorgt dit voor heel wat problemen in het verdere bouwproces. Vooral bij de afwerking resulteert dit vaak in problemen bij het pleisteren, behangen, … Het is dus van groot belang om alle ruwbouwwerken door een erkend vakman te laten uitvoeren en Bouwwerken Meulemans BVBA helpt u hier graag bij.

Eerste bespreking

Alvorens een offerte op te maken, wordt er steeds een afspraak gemaakt om de uit te voeren werken te bespreken en de werf ter plaatse te bekijken. Op die manier kan er een juiste prijs gegeven worden. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en de stijl van uw woning geeft men advies om tot een prachtig geheel te komen.

Voor ieders budget

Bouwwerken Meulemans BVBA voert ruwbouwwerken uit regio Arendonk bij zowel kleine als grote projecten. Het budget is bij iedereen anders en daarom wordt ook hier uiteraard steeds rekening mee gehouden. U kunt bij hen ook terecht voor betonwerkenmetselwerken en het verlijmen van gevelstenen. Hebt u vragen over de mogelijkheden of wenst u een afspraak te maken? Bel of mail dan meteen.

Realisaties